homepageALBA-PINE SH.P.K eshte nje kompani private qe operon ne grumbullimin dhe perpunimin e prodhimeve te dyta pyjore si :

– Boce pishe

– Kallama

– Bioda

– Xunkth

– Selvi.

Selia jone eshte e pozicionuar gjeografikisht ne Gose te rrethit te Kavajes (SHQIPERI).